Over mij

Uitgelicht

Over mijWillem – Hans Beens zag het eerste levenslicht, in het Nederlandse Zwolle. op 20 januari 1979.

De opleiding aan het Stedelijk Instituut voor Sierkunsten en Ambachten te Antwerpen (1996) heeft de liefde voor schoonheid en esthetiek in Willem – Hans wakker gekust.

Het vormen van materialen en een eindeloos gevoel voor kleur smaakten naar meer.

“De opleiding aan de Artemis Styling Academy te Amsterdam (2000) heeft mij gevormd, creativiteit en conceptmatig denken is versmolten in wat later mijn sterkste kant bleek te zijn.”

Willem Hans is 12.5 jaar verbonden geweest als Hoofd-Styling bij de Eijerkamp Retail Group (2002/2014). Deze dynamische periode heeft mij in alles uitgedaagd. Vorm te geven aan een breed scala aan smaakvoorkeuren, disciplines en media hebben mijn gezichtsveld bepaalt.

“Socius in Creando” (HET DELEN van Creativiteit )

Ik heb een diep Geloof dat talent een Gift is! Waar we maximaal voor moeten gaan en alles uit mogen halen! Dat ik door mijn ervaring, visie en creativiteit voor toonaangevende opdrachtgevers mag werken, inspireert mij! Zo mag ik voor ieder project of opdracht “Socius in Creando” zijn!
Mijn werkwijze of aanpak is verschillend. En als een idee geen vleugels krijgt, kan het niet vliegen! Mijn website is een visuele portfolio geworden waar in ik mijn projecten deel. Ik heb geprobeerd zo min mogelijk tekst toe te voegen. Zo kan u zelf ontdekken, wat ik voor u of uw organisatie kan betekenen!

Creatieve Groet,

Willem – Hans Beens