Breaking news: Nieuwe website
21 apr / 2016Ik ben heel erg blij om te kunnen melden dat mijn website online gaat. Mijn website is een visuele portfolio geworden waarin ik mijn projecten deel. Ik heb geprobeerd zo min mogelijk tekst toe te voegen om het heel visueel te houden. Zo kan u zelf ontdekken wat ik voor u of uw organisatie kan betekenen!

Als ‘officieel momentje’ voor de live-gang heb ik Hans-Jaap Eijerkamp gevraagd om met een druk op de knop mijn website ‘on-air’ te zetten. Deze handeling zal live op Facebook te volgen zijn. Ik werk namelijk nog steeds nauw samen met de Eijerkamp Retail Group. Persoonlijk betekent het dus heel veel voor mij dat Hans–Jaap dit wil doen. Het zegt ook iets over onze fijne samenwerking.

Het doel van mijn website is een virtuele etalage van al mijn projecten en diensten. Mijn website is een dynamisch podium van werk inclusief nieuws en Social Media. Het zou leuk zijn als u even een reactie dropt. Deze website is tot stand gekomen in samenwerking met Coert Kelkes van Werk In Uitvoering en het full service internetbureau VLM digital.

Dank voor de samenwerking, deze smaakt naar meer!

Creatieve groet,

Willem – Hans Beens